Meci „care pe care“ cu Universitatea Craiova

Pandurii joacă în această seară la Craiova în meciul care altă dată era un derbi al Olteniei. Partida numită de antrenor acum un derbi al suferinţei este programată în această seară pe Stadionul Ion Oblemenco, cu începere de la ora 19:30. Meciul e considerat capital şi pentru Pandurii şi pentru gazde, dată fiind poziţia din clasament şi importanţa punctelor din acest joc în salvarea de la retrogradare.

Grigoraş pare totuşi optimist înaintea partidei cu Universitatea şi crede că  şi Craiova joacă acelaşi sistem apropiat de ceea ce joacă Pandurii. Singurul semn de întrebare rămâne tactica pe care o va adopta noul antrenor care poate veni cu o altă idee de joc. Grig spune însă că e pregătit pentru orice situaţie şi că poate schimba sistemul de joc chiar în timpul meciului dar se teme cel mai mult de jucătorii de valoare ai Universităţii. „Craiova are în componenţă jucători foarte valoroşi care oricând pot face diferenţa. Oricând acolo sunt peste 5-6 jucători care fac parte şi din loturile naţionale care sunt destul de buni. Sper să nu se întâmple şi cu noi”, a spus Grigoraş care a şi enumerat câţiva dintre jucătorii de care se teme: „Nu poţi spune că un Dorel Stoica, Florin Costea sau Mihai Costea, Gângeoveanu, Dănănae sau Silviu Lung sunt jucători slabi. Dar situaţia actuală nu este una foarte bună pentru ei şi sperăm că vom putea profita de această situaţie a lor numai prin jocul nostru bun”.

Antrenorul consideră că o presiune în plus la formaţia gazdă care are o situaţie foarte delicată după ce a pierdut antrenorul dar şi încrederea după atâtea meciuri fără victorie. Craiova se află pe loc retrogradabil înaintea acestui meci, dar situaţia delicată în care se află ar putea fi compensată de prezenţa unui număr mare de suporteri în tribune. „Cred că fiecare suporter oltean şi-ar dori ca Universitatea să rămână în prima ligă şi pentru asta sunt convins că vor veni în număr mare şi îi vor încuraja”, crede Grigoraş care s-ar mulţumi şi cu un egal la acest meci: „Nu ascund faptul că mi-ar conveni şi un rezultat de egalitate, asta ar însemna că îi ţinem sub noi. Dar asta ar trebui cumulat cu o victorie cu Brăneştiul. Şansele noastre cresc în acest caz, dar să nu ne gândim încă la meciul de duminică. Brăneştiul are doar 20 de puncte, Craiova are 22, aşa că cea mai periculoasă echipă este Craiova. Contează mai puţin că jucăm acasă apoi cu Brăneştiul. Să câştigăm noi la Craiova şi apoi să ne facem calcule să vedem ce ne convine cu Brăneştiul”.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: