Meci câştigat cu forcepsul, interzis cardiacilor

Pandurii a mai urcat un loc în clasament după ce a învins Dinamo în "Ştefan cel Mare", scor 3-2, aceasta fiind prima victorie oficială din 2014. Conducerea şi acţionarii clubului au comentat reuşita pandurilor. Primarul Florin Cârciumaru a declarat că scorul favorabil nu are legătură cu decizia de a bloca salariile şi primele jucătorilor, iar preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, spune că a fost un meci interzis cardiacilor. Alături de echipă, la Bucureşti, nu a fost Ion Călinoiu, ci cei doi fii ai săi, Robert şi Mădălin, spun surse.

Preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pîrvulescu, a comentat victoria înregistrată de echipa sa. Pîrvulescu spune că a fost o victorie cu forcepsul.  "Aveam nevoie de o descătuşare şi aveam nevoie să câştigăm. A fost o victorie cu forcepsul, dar chiar aveam nevoie de ea", a declarat Eugen Pîrvulescu. Acţionarul Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, l-a completat pe Pârvulescu, declarând că: „A fost un meci cu o încărcătură mare, interzis cardiacilor. Bucuria a fost mare când am câştigat pe finalul meciului”.

Acum urmează meciul de sâmbătă, cu CFR, iar jucătorii sunt datori cu alte puncte. "Nu a fost uşor, a fost o partidă de 6 puncte în lupta pentru un loc de cupă europeană. Am câştigat, dar ne gândim la meciul de sâmbătă, meci foarte important pentru noi, cu CFR Cluj", a mai spus  preşedintele executiv Pandurii Târgu Jiu. Antrenorul pandurilor, Cristi Pustai, este sigur că există o lege a compensaţiei. "Era timpul să ne mai facem pe noi înşine fericiţi. N-am abandonat ideea de a lua trei puncte şi se pare că există o lege a compensaţiei, deoarece am continuat să credem în şansa noastră şi aşa am învins", a declarat antrenorul gorjenilor.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: