Meciul cu Braşov e considerat meciul turului

Pandurii n-au reuşit decât să se menţină pe locul 15 după ce au luat un punct din deplasarea de la Cluj. În aceste condiţii meciul cu FC Braşov devine pentru echipa lui Petre Grigoraş cel mai important din acest final de tur.

Antrenorul pandurilor era convins că se putea mai mult la meciul cu U Cluj şi încă mai regretă ratările monumentale din această partidă. Grigoraş este însă deja cu gândul la meciul viitor, apreciind că acest punct a ajutat doar la menţinerea pe locul 15, în condiţiile în care alte echipe din aceeaşi zonă au câştigat.

„Dacă băieţii vor reuşi să se adune după acest semieşec cu U Cluj, pentru că putem spune aşa deoarece am ratat foarte mult şi la 1-0 am avut şi bară şi am ratat un penalti, sper să reuşim mai mult la meciul cu FC Braşov. Acest punct nu ne-a ajutat prea mult de aceea spun că a fost un semieşec, pentru că echipele care au fost sub noi au reuşit să câştige şi noi suntem tot pe loc retrogradabil. Mergem înainte, nu putem să plângem şi să ne lamentăm foarte mult acum, ne aşteaptă un meci extrem de dificil cu Braşovul. Este după părerea mea meciul acestui tur de campionat. Dacă reuşim să câştigăm, şi trebuie să reuşim să câştigăm, şi sunt convins că situaţia noastră se va îmbunătăţi”.

Pandurii s-au antrenat ieri tot la Târgu Jiu, pe terenul de joc care va intra săptămâna aceasta în refacere. Din păcate acesta se prezintă sub orice critică de prost, o consolare fiind acum faptul că se joacă totuşi pe un teren impecabil: „Deocamdată terenul de la Severin este foarte bun şi asta ne interesa să fie un teren bun. Terenul de la Târgu Jiu este foarte rău acum şi înaintea meciului cu U Cluj am făcut mai mult antrenament în mocirlă şi se pare că lucrul acesta a influenţat puţin şi evoluţia jucătorilor la acest meci”. Meciul cu FCX Braşov a fost programat pentru vineri, Pandurii urmând să plece joi la Severin.

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: