MECMA: Managerul privat al CE Oltenia, desemnat pe 5 aprilie

Procedura de identificare a firmei care va desemna directorul general al Complexului Energetic Oltenia este pe final, potrivit unor documente postate pe siteul Ministerului Economiei. Pe 14 martie au fost depuse ofertele şi tot atunci au fost deschise. Dacă a fost respectat calendarul, înseamnă că pe 5 aprilie va fi semnat contractul cu firma care va primi 250 de mii de euro pentru că dă managerul privat al companiei energetice.

Ministerul Economiei a publicat pe site calendarul procedurii de atribuire a contractului „achiziție servicii de recrutare de personal de conducere (Executive Search) în vederea selectării Directorului General din cadrul Societății Comerciale Complexul Energetic Oltenia“, societate care se va înfiinţa prin fuziunea Complexului Energetic Craiova, Complexul Energetic Rovinari, Complexul Energetic Turceni şi a Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia. Termenul de înfiinţare a companiei este 1 mai 2012.

Procedura de atribuire, aproape de final

Ministerul a solicitat 5000 de euro drept garanţie, pentru participarea la licitaţie. Potrivit informaţiilor de pe www.minind.ro procedura de selecţie a societăţii care va da managerul privat al CE Oltenia este pe final. Site-ul Ministerului arată că termenul limită de depunere a ofertelor este 14 martie 2012 şi tot atunci au fost deschise ofertele primite. Data limită de primire a ofertelor financiare îmbunătăţite este 16 martie 2012, iar evaluarea ofertelor până pe 26 martie 2012.

Data estimată de informare a ofertanților cu privire la rezultatul procedurii atribuire este tot 26 martie, iar contractul ar trebui semnat pe 5 aprilie 2012.

Pentru înscrierea la licitaţie este nevoie de depunerea unei garanţii de 5000 de euro.

Contractul de achiziţie publică se va încheia între cele patru companii care vor fuziona, prin Ministerul Economiei Comerţului și Mediului de Afaceri, în calitate de mandatar al acestor societăţi, pe de o parte, și operatorul economic / asocierea declarat(a) câştigător(oare), pe de altă parte.    

Ultima tranşă, în prima zi de lucru

Valoarea estimata a contractului este de 250.000 Euro, exclusiv TVA. În cazul în care oferta financiară transmisă depăşeşte această sumă, va putea fi respinsă ca inacceptabilă.

Prestatorul nu va primi un avans, iar cei 250 de mii de euro vor fi plătiţi astfel: 25% din prețul contractului de achiziţie publică se va acorda la predarea Raportului Inițial, 25% atunci când lista scurtă de prezentare a candidaților este aprobată de MECMA, alţi 25%vor fi daţi în momentul în care candidatul ales va semna contractual de angajare, iar ultima tranşă va ajunge în contul firmei atunci când persoana angajata îşi începe activitatea (prima zi de munca).

CAPITAL

Capitalul social estimat al CE Oltenia este de circa 1.270 milioane lei, principalii acționari fiind MECMA și Fondul Proprietatea.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: