Medalii pentru cadeții de la Minerul Motru la Cupa României

Pugiliștii cadeți gorjeni de la cluburile Minerul Motru și Pandurii Târgu Jiu au revenit cu mai multe medalii de la Cupa României. Printre medaliați se numără și doi boxeri cadeți ai clubului Minerul Motru care au câștigat o medalie de argint și una de bronz, precum și doi sportivi de la Pandurii care au în palmares o medalie de aur şi una de argint la competiţia de la Arad.

Clubul Sportiv Minerul Motru începe să aibă rezultate bune la nivel de cadeți în competițiile naționale de box. Cei mai mici dintre sportivii pregătiți la Motru de fostul mare boxer Valentin Săvescu, acum devenit antrenor, au reușit să se claseze pe podium la două categorii de greutate. Astfel, Gabriel Marichescu a câştigat medalia de argint la 32,5 kg iar Alessio Rasoveanu a primit medalia de bronz la categoria 56 kg.

Un parcurs bun a avut şi Eric Gogan care s-a clasat pe locul patru la categoria 40 de kg. Toţi sportivii cadeţi de la Motru sunt pregătiţi de antrenorul Valentin Săvescu, fost mare pugilist la rândul său, la clubull Pandurii Târgu Jiu. Sportivii şi antrenorul au fost felicitaţi de primarul oraşului Motru, Cosmin Morega, cel care a dat şi vestea câştigării acestor medalii. „Am crezut și cred în renașterea sportului motrean! Felicitări și continuăm împreună”, a spus edilul care nu uită că a promis o renaştere a sportului în Motru.

De la aceeaşi competiţie naţională de cadeţi de la Arad, au revenit acasă cu medalii şi boxerii de la CS Pandurii Târgu Jiu. Astfel, Ștefan Mario Teodosescu a câştigat medalia de aur la categoria 72 de kilograme în timp ce Valentin Eduard Popescu a fost medaliat cu argint la categoria 80 de kilograme. Sportivii cadeţi de la Pandurii sunt pregătiţi de antrenorii Doruleț Neamțu şi Alex Scarlat.

Galerie foto





Vizualizări: 1,303

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: