Medici de prestigiu vin la Novaci

Spitalul Orăşenesc Novaci va organiza în zilele de 5 şi 6 iulie simpozionul medical multidisciplinar „Provocări în practica medicală curentă a unităţilor sanitare cu paturi”. Evenimentul se află deja la cea de-a III-a ediţie. Mai mulţi medici de renume vor fi prezenţi la activităţile unităţii spitaliceşti novăcene.

Ca şi la ediţiile anterioare, şi de această dată vor fi prezentate lucrări medicale pe diferite specialităţi, fiind acoperită o tematică vastă, de actualitate şi de interes. Medicii invitaţi să susţină prezentări în cadrul acestui simpozion profesează în spitale şi clinici de renume din centre universitare precum Timişoara sau Craiova. Printre medicii care vor fi prezenţi se numără Sergiu Marian Cazacu şi Vere Cristian de la Craiova şi Răzvan Diaconescu de la Timişoara.

Simpozionul este creditat EMC atât pentru medici, cât şi pentru asistenţii medicali. Evenimentul se desfăşoară la sediul unităţii medicale din oraşul Novaci. Simpozionul este organizat în parteneriat cu Colegiul Medicilor din România - Filiala Gorj şi Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România - Filiala Gorj.

Vizualizări: 1,485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: