Medicii din Turceni au o nouă sarcină! Să planteze flori!

Cadrele medicale de la spitalul din orașul Turceni au o responsabilitate în plus pe lângă cea de îngrijire a persoanelor bolnave. Medicii și asistenții trebuie să aibă grijă și de spațiile verzi din jurul spitalului, să planteze flori și alte plante ornamentale. Ideea aparține primăriței Cristina Cilibiu care va și premia cea mai frumoasă zonă verde.  

Va fi o competiție între cadrele medicale în ceea ce privește amenajarea zonei verzi din jurul unității spitalicești din Turceni. Fiecare secție din cadrul spitalului a primit câte o zonă, marcată cu pancarte. Medicii agreează ideea de a participa la înfrumusețarea spațiului verde din zona spitalului. "Este minunată inițiativa doamnei primar de a responsabiliza fiecare sector din localitatea noastră. Inclusiv la noi la spital s-au împărțit aceste sectoare pentru amenajarea cât mai frumoasă a spațiilor aferente clădirii spitalului, existând chiar și o competiție între responsabilii acestor sectare care la final va aduce premii celor care vor depune eforturile cele mai bune. În primăvară ne apucăm de plantat", a spus Liviu Martin, medic pe secția Chirurgie a spitalului din Turceni. Medicii de la Secția Chirurgie au o mare responsabilitate deoarece lor le-a fost repartizată zona verde din fața unității spitalicești. Cadrele medicale s-au coagulat în echipe, iar la primăvară au de gând să amenajeze zonele ce le-au fost repartizate, vor planta panseluțe și alte flori de sezon.

Primărița din Turceni, cea care a avut această năstrușnică idee, are de gând să premieze cadrele medicale care vor avea cea mai frumoasă zonă verde. "Această idee este răspândită cumva în tot orașul nostru. Împărțind zona verde din curtea spitalului m-am gândit a responsabiliza fiecare secție în parte și, mai mult decât atât, vrem ca în vară, când tot orașul trebuie să fie verde, plin de floricele și frumos, să premiem secția care are cea mai frumoasă zonă", a declarat Cristina Cilibiu, primarul orașului Turceni.  

Vizualizări: 1,141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: