Medinţu şi Mocioi, contre pe „priceperea“ la minerit şi energie

Directorul Diviziei Energie din cadrul CE Oltenia, Aurel Medinţu, a reacţionat după ce deputata Niculina Mocioi a cerut demisia actualei conduceri deoarece vrea să taie aproape 40% din veniturile salariaţilor. El a spus că Mocioi nu se pricepe la minerit şi energie. În replică, deputata a spus că „nepriceperea“ ei nu afectează 19 mii de oameni, dar a conducerii CEO da.

Aurel Medinţu spune că Mocioi nu ştie ce vorbeşte şi nu cunoaşte piaţa de energie. Ea a criticat, în comunicatul transmis presei, în special eliminarea sporului de carieră şi a cerut o situaţie recentă cu numărul de boli profesionale din sistem. „Astea sunt chestiuni de doi lei, ca să se afle în treabă toată lumea. Vă spun că nu cunosc problema. Nu am încredere în competenţa doamnei sau domnişoarei Niculina. Deci domnişoara dacă ar cunoaşte exact situaţia în domeniul energiei şi faptică a complexului probabil că nu ar mai fi aşa indignată“, spune directorul Medinţu.

Mocioi spune că nu trebuie să ai studii sau să fi lucrat în sistem ca să-ţi dai seama că cei care conduc sunt incompetenţi: „Nu mă aşteptam din partea cuiva din conducere să admită că e o problemă de management. Nu trebuie să cunoşti sistemul în profunzime ca să-ţi dai seama că ei nu sunt specialişti în energie. Iar nepriceperea mea, cum spune domnul Medinţu, nu afectează 19 mii de familii, dar a lor da. Eu îmi fac datoria şi trimit mai departe mesajul pe oamenilor. Pot ignora ce spun eu, dar nu-i pot ignora pe cei 19 mii de oameni. Am vorbit de sporul de carieră pentru că se lucrează în condiţii foarte grele şi cu multe lipsuri. Însă, în aceste condiţii, nu cred că şefii din CEO îndrăznesc să meargă în mijlocul lor“, a spus deputata PNL Gorj.

Mocioi a mai acuzat conducerea că doi ani şi jumătate singurele măsuri pe care le-a luat au fost de a tăia de la salariaţi. „Primele măsuri ce ar trebui luate le-am spus deja: să plece actuala echipă şi să oprească angajările politice“, a mai spus aceasta.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: