Mesaj cu limbă de moarte pentru Johannis

Am un coleg care pe vremuri se ocupa să fie geniu. Îi zice Tetelu și, de când s-a lăsat de a fi genial, s-a făcut director de nu-știu-ce agenție de publicitate, iar furia și talentul și le canalizează de obicei pe mailul intern al revistei, în timp ce pentru muncă își păstrează resursele de ambiție, conformism, satisfacerea clientului și alte însușiri perfecte pentru un corporatist în devenire. Iată ce ne-a scris, deci:

”Cine are curaj să scrie urgent despre retardarea dreptei care, după ce era să dea marea lovitură prin unire cu Johannis în frunte, acum își f*t complet destinul și îl lasă pe Ponta să câștige la pas?

Cine este atât de patriot încât să tragă un semnal de alarmă public că se pierde singura șansă de a se câștiga alegerile? Cu Johannis în frunte și prin fuziunea/alianța retardaților din PNL si PDL, niște găini bete și deșelate de orgoliul care le f*** în c**?

Lumea iar are ceață pe ochi și nu vede spaima care se instaurase la RTV si Antene odată cu anunțul dreptei unite. Acum, imbecilii ăștia văd numai orgoliile lor împuțite, Antonescu revine după ce a zis că pleacă etc.

Mama lor de idioți, iar f*t destinul României!

Cine scrie să îl lase în p**da mă-sii pe Johannis să candideze ca să și câștige?!”

Poftim. Am scris eu, Tetelule, cum ai zis matale. N-aș fi putut s-o spun mai bine.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: