Mesajul lui Dian Popescu pentru PSD Gorj

PNL Gorj reiterează respectarea legii de către Partidul Social Democrat în privința modalității de acces a supleanților pe listele de aleși locali din consiliile locale și județean, unde există poziții de consilieri rămase vacante din motive obiective, transmite printr-un comunicat de presă al PNL Gorj.

În acelaşi comunicat senatorul Dian Popescu mai spune că „în consiliile locale și cel județean, PNL Gorj menține conduita pe care a avut-o în, deja, fosta USL, grație colaborării benefice, la nivelul județului Gorj, cu premierul Victor Ponta. De aceea, în consiliile locale și județean, PNL va susține orice proiect de hotărâre inițiat pentru interesul general al gorjenilor“.

Liberalii vor să susţină PSD, dar să facă şi opoziţie. „Ne rezervăm însă posibilitatea de a face opoziție intensă pentru oricare din proiectele de hotărâre având obiective pur politice și care nu sunt în interesul PNL, precum și dacă PSD va acționa în sensul destituirii abuzive din funcțiile din administrația publică locală deținute de membrii PNL sau de persoane susținute de PNL, ori împotriva intereselor comunităților locale conduse de primarii PNL“. 

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: