Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Microbuze şcolare pentru 27 de primării din Gorj

Un număr de 27 de primari vor merge astăzi la Ministerul Educaţiei pentru a ridica microbuze noi, destinate transportului elevilor. Ion Işfan, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, a spus că cele 27 de microbuze şcolare rezolvă în procent de aproape 100% problema transportului elevilor pe raza judeţului Gorj. „În cursul zile de astăzi vor ajunge în judeţul Gorj 27 de microbuze şcolare nou-nouţe. Este vorba de 27 de primării din judeţ care astăzi la ora 10 sunt invitate la Chitila pentru a ridica microbuzele respective. Este vorba de microbuze şcolare tip 16 plus 1 care vor ajunge în judeţul Gorj. Acum toate unităţile administrativ-teritoriale din judeţul Gorj vor primi microbuze de la Guvern, cu ajutorul acestor microbuze practic prima zi de şcoală va găsi judeţul foarte bine pregătit din punct de vedere al transportului elevilor”, a spus Ion Işfan, şeful ISJ Gorj.

Cu această nouă maşină, primăria Turburea are două microbuze şcolare pentru transportul celor 500 de elevi din comună. „Cu acesta pe care îl primim vom avea două microbuze şi consider că este un lucru extraordinar pentru că avem şi 550 de elevi care desfăşoară activitatea pe raza comunei Turburea”, a spus Ion Bârcă, primarul din Turburea. Printre primăriile care au mai primit microbuze şcolare se numără Ţânţăreni, Urdari, Bustuchin.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: