Micul Băse, îndrăgostit de Irina Columbeanu

Cel mai tânăr politician din judeţul nostru, micul Băse, i-a trimis o scrisoare de dragoste chiar Irinei Columbeanu, fiica Monicăi şi a lui Irinel Columbeanu. „Te-am cunoscut cu ani în urmă iar atunci când te-am văzut mi-am zis: iată fata visurilor mele. Îţi mărturisesc că primul meu vis a fost sa ajung politician iar asta s-a întâmplat foarte repede. La vârsta de patru ani aveam deja carnet de membru şi susţineam prima mea conferinţă de presă. Al doilea vis este să te întâlnesc pe tine şi sa-ţi spun că te îndrăgesc. Eşti exact pe gustul meu, micuţă drăguţă”, sunt cuvintele pe care i le adresează în scrisoare micul Băde Irinei Columbeanu.

Scrisoarea nici nu putea fi scrisă mai oportun având în vedere că în numai câteva zile tinerii îndrăgostiţi vor sărbători Ziua Îndrăgostiţilor. Mai mult decât atât, Micul Băse îi mărturiseşte Irinei că are şi un cadou pentru ea, nimic altceva decât o pereche de cercei cu piatră portocalie. „Port mereu în buzunarul vestei mele o pereche de cercei cu piatră portocalie iar azi de Sfântul Valentin îţi sunt alături şi te rog să primeşti din partea celui mai tânăr politician urări de bine, sănătate, să creşti mare şi frumoasă”, sunt cuvintele cu care Micul Băse încheie scrisoarea de dragoste.

Scrisoarea dedicată Irinei Columbeanu a fost expediată din Petroşani, acolo unde Micul Băse şi-a petrecut vacanţa de iarnă şi unde a avut parte de cele mai distractive momente. Petre, micul Băse, s-a făcut remarcat după ce a apărut într-o conferinţă de presă a PDL şi chiar a participat la mitingurile lui Traian Băsescu.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: