Militaru are contracandidaţi în PDL Gorj

Deputatul Severus Militaru ar putea avea doi contracandidaţi la funcţia de prim-vicepreşedinte la PDL Gorj. Este vorba despre Marcel Hoară, director la Agenţia pentru Zonele Miniere, şi primarul din Rovinari Dorin Filip, care şi-au anunţat intenţia de a candida pentru a doua funcţie în partid.

Este cunoscut că Militaru a decis să-l susţină pe Ion Ruşeţ, în schimbul funcţiei de prim-vicepreşedinte.

Democrat-liberalul Marcel Hoară îşi va depune candidatura, săptămâna asta, pentru una din funcţiile de conducere din cadrul PDL Gorj: pentru prim-vicepreşedinte sau vicepreşedinte al organizaţiei, potrivit Radio Infinit.

Hoară nu renunţă nici la ideea de a candida pentru funcţia de secretar executiv la nivel naţional.

Preşedintele Agenţiei de Dezvoltare a Zonelor Miniere spune că va avea discuţii, în zilele care urmează, cu colegii săi din partid, despre proiectul său politic pentru judeţul Gorj.

Interesat ar fi şi primarul de Rovinari, Dorin Filip, care crede că funcţia de prim-vicepreşedinte i se cuvine, după rezultatele din campaniile electorale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PDL Gorj, Ion Stoica, candidaturile se pot depune până pe 12 martie. La funcţia de preşedinte este un singur candidat, Ion Ruşeţ.

Stoica a spus că vor fi aleşi doi prim-vicepreşedinţi, un secretar general, doi secretari generali adjuncţi, zece vicepreşedinţi, 14 secretari.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: