Militaru nu vede în Roșca un candidat viabil

Deputatul PDL, Severus Militaru, nu crede că sindicalistul de la Roșiuța, Nelu Roșca, va intra în cursa pentru primăria municipiului Motru. Militaru a declarat ieri că Nelu Roșca nu are treabă cu Partidul Democrat Liberal și că nu face parte din candidații viabili pentru o astfel de funcție. În schimb, a făcut public numele unui alt cetățean din Motru care cel mai probabil va lupta împotriva lui Dorin Hanu pentru primăria Motru. 

Severus Militaru a fost destul de tranșant în privința unei posibile candidaturi a lui Nelu Roșca. ”Eu nu cred că își dorește să candideze la primăria Motru, domnul Roșca nu are treabă cu PDL. Dacă va candida, cel mai probabil va candida din poziția de independent”, a declarat Severus Militaru, deputatul PDL. Acesta a menționat că Roșca nici măcar nu s-a aflat în sondaj. ”Eu am alte gânduri vis a vis de candidați, am candidați pe care i-am sondat, sunt oameni care au potențial, care trebuiau sondați și Nelu Roșca nu face parte dintre aceștia”, a adăugat Severus Militaru. Deputatul PDL a menționat doar trei posibili candidați la primăria Motru care au intrat în sondaje.

Fost director UATAA, sondat pentru primărie

Printre ei se numără și fostul director al Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apa (UATAA) Motru, Ilie Schintee. ”Am sondat pe Gheorghescu, pe Iovan și pe Schintee, fostul director de la UATAA Motru”, a precizat Militaru.

CANDIDATURĂ

Nelu Roșca, liderul Sindicatului Liber de la cariera Roșiuța, a declarat ieri că dacă se hotărăște să candideze este posibil să o facă de la un partid care să nu fie mânjit. ”Dacă va fi nevoie am să pot să ader la un partid care nu s-a învârtit oarecum în societatea civilă și să nu fie oarecum mânjit, sau poate chiar din postura de independent. O să anunț dacă mă bag sau nu în lupta pentru primărie la sfârșitul lunii aprilie când o să aflu dacă se înființează sau nu CEO”, a declarat Nelu Roșca.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: