Minerul Motru câştigă cu UTA la ”masa verde”

UTA Arad este în moarte clinică şi s-a ajuns la prima neprogramare în campionat. Partida FC UTA- Minerul Motru, programată pentru azi, nu se mai joacă deoarece ardelenii nu şi-au plătit datoriile.

Patronul FC UTA SA nu a găsit prin borsetele lui 3500 de euro pentru a achita măcar două dintre cele cinci baremuri de arbitraj restante. Dorin Micşa şi Cătălin Barbu au tras cât au putut de stăpânul lor, însă în zadar.

Comisia de Competiţii a tot aşteptat banii de la patronul Adrian Marţian până marţi, în jurul orei 17, dar, cum aceştia nu au mai venit, a anunţat oficial că „alb-roşii” pierd la „masa verde” confruntarea de azi cu gorjenii. Prin urmare, UTA nu s-a mai pus pe drumuri către Motru, când – probabil – conducerea ar fi apelat din nou la echipa de juniori a lui Sandu Gaica. Seniorii ar fi evoluat şi ei, dar numai dacă Marţian şi-ar fi cerut public scuze faţă de ei pentru acuzaţiile de blat lansate sâmbăta trecută, iar Cătălin Barbu şi-ar fi retras plângerile depuse la Poliţie pentru aşa-zisele ameninţări cu bătaia primite acum două săptămâni din partea jucătorilor.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: