Mini-interviu: Bebe Ionică vrea în Parlament, dacă-l vrea şi USL

Bebe Ionică, vicepreşedintele PSD Gorj, ia în calcul o candidatură la Camera Deputaţilor. Acesta spune că nu ţine neapărat să candideze pe Colegiul Nr.5, cel al deputatului Vasile Popeangă. Mai spune deciziile vor fi luate în cadrul alianţei USL.

Luaţi în calcul o candidatură la alegerile parlamentare din 2012?

Probabil că sunt mulţi care se gândesc, în principiu… probabil că da. Depinde de mai multe. Nu sunt hotărât dacă candidez sau nu. Rămâne de văzut.

Candidatura dumneavoastră depinde de conducerea partidului?

Depinde de colectivul în care te manifeşti, mai este o alianţă acolo, USL-ul ăsta. Deci sunt mai multe lucruri. Depinde cine îşi mai depune candidatura, ce atuuri au candidaţii ceilalţi. În principiu, orice om care desfăşoară activitate politică îşi propune să se manifeste şi la un nivel de genul acesta.

Sunteţi interesat de Colegiul Nr.5, cel al lui Vasile Popeangă?

Eu când am fost în 2008, mi-am manifestat intenţia de a candida pe Colegiul Nr.5, dar asta nu înseamnă că opţiunile rămân la acelaşi nivel. Totul se discută, se analizează, să vedem care, ce-şi doresc, cine sunt candidaţii. Probabil va fi o analiză în interiorul partidului, al alianţei. Acum nu ţin neapărat pe Colegiul Nr.5. Important este să vedem care, cum candidăm, lucruri care se discută la masă, să-i zic aşa.

Credeţi că veţi avea şanse la alegerile parlamentare?

Eu zic că da. Acum, fiecare are despre el o impresie foarte bună sau bună. Una este ce gândesc eu despre mine şi alta ce gândesc colegii sau alegătorii. Probabil se vor face ceva sondaje, nu cunosc exact procedurile, nu s-a pus în discuţie problema asta.  

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: