Minori reţinuţi pentru că au furat telefoane mobile

Doi minori din judeţul Vîlcea, au fost prinşi la câteva minute după ce i-au sustras unui târgujian, 2 telefoane mobile. Telefoanele mobile, evaluate la suma de 3.800 lei, au fost restituite părţii vătămate, iar suspecţii sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La data de 27.10.2011, orele 10:42, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către un tânăr de 19 ani, din municipiu, despre faptul că a fost victimă a infracţiunii de furt. Acesta a relatat că s-a întâlnit cu doi tineri necunoscuţi pe care i-a condus la domiciliu pentru le vinde două telefoane mobile. Acesta le-a prezentat telefoanele, ocazia cu care cei doi necunoscuţi i-au solicitat şi facturile. Reintrând în locuinţă pentru a lua facturile, tânărul a constatat că cei doi „cumpărători” au fugit cu cele două telefoane mobile.

Având în vedere aspectele sesizate, la faţa locului au ajuns imediat două patrulele de siguranţă publică.

Cu sprijinul părţii vătămate, au fost depistaţi şi identificaţi cei doi suspecţi, D.A., de 17 ani, din comuna Amărăşti, judeţul Vîlcea şi N.G., de 17 ani, din comuna Dăniceni, judeţul Vîlcea. Asupra celor doi suspecţi au fost găsite cele două telefoane mobile, care, ulterior, au fost restituite părţii vătămate.

Cei doi suspecţi au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Tg. Jiu, pentru continuarea cercetărilor, pe numele lor fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: