Minprest renunță la serviciile neprofitabile

Societatea Minprest a tăiat de pe lista de servicii mai multe activități care s-au dovedit a fi neprofitabile în ultima perioadă. Directorul Gabriel Giorgi se gândește chiar și la o reorganizare a societății. Vrea să creeze o divizie pentru fiecare serviciu.

Directorul Minprest a transmis care sunt serviciile la care s-a renunțat și care au fost motivele. “Am renunțat la activitatea de spălătorie pentru că am făcut un calcul și am constatat că erau mai multe cheltuieli și nu avea rost să o ținem doar să o avem în portofoliu. Anul acesta, am renunțat la activitatea de SSM, parte externă, pentru că aducea venituri, dar cred că era prea costisitoare, cu deplasări foarte mari în teritoriu. Nu prea ieșea pe plus și am renunțat și la aceasta”, a explicat Gabriel Giorgi, la Radio Accent.

Ca să știe clar care sunt activitățile care produc bani mai mulți și care consumă sume mai mari, directorul Giorgi are în plan o reorganizare a societății: „Este cazul să facem și o reorganizare în unitate. Trebuie să facem o divizie pe fiecare serviciu în parte, că sunt foarte multe servicii și să avem o mai bună gestionare. Nu putem să mergem la infinit cu cheltuieli indirecte generate de toate activitățile din Minprest și să te duci după-aceea cu ele la fiecare tarif în parte, că nu prea este normal. Partea de Uzinare are nevoie de foarte multe autorizări. Generează niște costuri. E bine să le avem bine puse la punct”.

Vizualizări: 1,321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: