Modificările la Legea energiei, avizate favorabil

Legea energiei, aşa cum a fost modificată de Senat, a ajuns în dezbaterea Camerei Deputaţilor. Unul din iniţiatorii schimbărilor favorabile CE Oltenia, senatorul Dian Popescu, a urmărit traseul legii şi spune că marţi, 14 iunie, modificările au primit aviz favorabil în comisia pentru Transporturi şi Infrastructură din Camera Deputaţilor.

Noi discuţii pe marginea modificărilor vor avea loc săptămâna viitoare. La aceste discuţii va participa şi Constantin Bălăşoiu, directorul Termocentralei Işalniţa. „În comisia de transport, modificările la legea energiei au primit aviz favorabil. Marţea viitoarea, la ora 10.00, în comisia industrie şi servicii urmează raportul. Este încă o reuşită spre plen. Marţea viitoare va fi cu mine la comisia de industrie şi domnul Bălăşoiu, domnul Ilie având atunci şedinţa Consiliului de Supraveghere”, a declarat senatorul Dian Popescu.
Şi deputatul Scarlat Iriza este optimist vizavi de discuţiile de săptămâna viitoare. „Împreună cu deputatul Vasile Popeangă am fost la comisia de industrie, unde a ajuns proiectul votat de Senat cu ajutorul parlamentarului Dian Popescu. Nu s-a discutat în comisia de industrie pentru că trebuia discutat prima dată în comisia de transporturi şi infrastructură. Legea a trecut cu brio, a primit aviz favorabil, urmând ca marţi să se discute proiectul de lege votat de Senat în Camera Deputaţilor. Ne aşteptăm la un vot favorabil pentru că au conştientizat şi parlamentarii PSD că această lege trebuie să iasă cât mai repede pentru rezolvarea problemelor Complexului Energetic Oltenia şi evitarea celor 2000 de disponibilizări”, a declarat deputatul Scarlat Iriza.

Vizualizări: 663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: