Mopedist băgat în spital de şoferul unei autoutilitare

Neatenţia în trafic continuă să facă victime. Ieri seară în sensul giratoriu din Zona Gării o autoutilitară nu a acordat prioritatea de trecere unui scuterist şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului pasagerul de pe moped a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu cu multiple traumatisme. Şoferul autoutilitarei a rămas fără permis şi s-a ales şi cu dosar penal pentru vătămare corporală.

Un tânăr din Municipiul Târgu-Jiu a ajuns ieri seară la spital după ce moped pe care se afla a fost implicat într-un eveniment rutier. Şoferul vinovat de producere accidentului susţine că deşi s-a asigurat nu a văzut mopedul şi l-a lovit. „Înainte să intru în sensul giratoriu m-am asigurat că nu vine nimic şi am intrat. Dintr-o dată m-am trezit cu scuterul în faţa mea şi nu am mai putut face nimic pentru a-l evita. Pur şi simplu nu l-a văzut. Asta a fost”.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat imediat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. „Din primele verificări, de vină a fost şoferul autoutilitarei care nu a acordat prioritate de trecere mopedului. În urma impactului o persoană a fost transportată la spital”, a declarat Alin Bondoc, agent SPR Gorj. Tânărul care se afla pe moped în momentul impactului a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu cu multiple traumatisme şi a rămas internat.

Şoferului vinovat de producerea accidentului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală şi i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: