Mopedist şi pietoni, accidentaţi

Un mopedist şi un pieton au ajuns la spital după ce au fost victimele unor evenimente rutiere. Mopedistul nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism şi a intrat în coliziune cu acesta, iar pietonul a fost acroşat de pe marginea drumului. Ambii participanţi la trafic au ajuns la spital cu multiple  traumatisme, iar poliţiştii fac cercetări în cele două cazuri

Un gorjean în vârstă 44 de ani din comuna Săuleşti, în timp ce se deplasa cu un moped pe un drum secundar din Bibeşti, la intersecţia cu drumul judeţean nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de un şofer din comuna vecină, Vladimir, şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat accidentarea mopedistului care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şi un pieton de 83 de ani a ajuns la spital cu multiple traumatisme. Acesta tracta un cărucior pe marginea drumului când a fost acroşat de un autoturism. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii au întocmit dosare penale.  

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: