Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Morega a criticat „kitsch”-ul din centrul oraşului

Dan Ilie Morega îl critică pe Florin Cârciumaru pentru felul în care este modernizată zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Liderul PNL Gorj susţine că lucrările efectuate până acum creează o „impresie deplorabilă”. Parlamentarul liberal critică proiectul de modernizare şi insinuează că realizarea acestuia este strict legată de faptul că firma care face lucrările este apropiată de primarul Constanţei, Radu Mazăre, care este un lider social-democrat, la fel ca şi edilul din Târgu Jiu.

Morega susţine că granitul ce putea fi exploatat din Gorj reprezenta o soluţie mult mai bună decât cimentul turnat deja prin centrul oraşului, ciment care, spune deputatul PNL, începe deja să se deterioreze. Liderul liberal crede că şi marmura reprezenta o soluţie mult mai bună decât cea aleasă deja de autorităţile locale, acesta susţinând că o analiză mai serioasă pe această temă trebuie făcută de către consilierii locali. Până la efectuarea analizei respective, şeful PNL Gorj nu ezită să spună că, în opinia sa, cimentul turnat până acum prin centrul oraşului, precum şi fântânile arteziene realizate acolo, reprezintă „un kitsch”.

Vizualizări: 72

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: