Morega: Călinou e un urs în spinarea gorjenilor

Jigniri grele între independentul Dan Ilie Morega şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. Supărat pe Călinoiu pentru că nu a vrut să preia o porţiune de drum de la Padeş, Morega l-a făcut cu ou şi cu oţet pe Călinoiu. Deputatul independent crede că Ion Călinoiu este ursul care stă în spinarea gorjenilor şi-i vlăguieşte de puteri.

Independentul Dan Ilie Morega e foc şi pară pe preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Supărarea lui Morega are ca motiv, faptul că Ion Călinoiu  nu a vrut să preia la Consiliul Judeţean drumul 671, Apa Neagră -Valea Mare, care duce spre Izvoarele Cernei, pentru care deputatul voia să atragă fonduri de modernizare. Morega crede despre Calinoiu că este un urs care stă pe spatele gorjenilor şi le ia puterile. „Călinoiu e ca un urs ce stă în spetele gorjenilor, şi le suge seva şi el şi şefii lui, şi apoi strigă hoţii. Nu au vrut muşchii lui Călinoiu să preia drumul ce duce spre Izvoarele Cernei, aşa fără motiv, deşi i-am spus că mă voi ocupa personal să aduc bani de la Guvern pentru modernizarea lui. Putea să-l treacă la Consiliul Judeţean şi banii îi aduceam eu”, susţine Dan Ilie Morega.

Replica preşedintelui Consiliului Judeţean nu a întârziat să apară. Ion Călinoiu susţine că Morega vorbeşte deşi nu cunoaşte legislaţia şi i-a recomandat să nu-şi mai aroge merite care nu-i revin. „Domnul Morega trebuie să pună mâna pe legislaţie pentru că probabil o cunoaşte pe aia care o elaborează odată cu adoptarea lor în Parlament şi pe a veche nu o cunoaşte. Este un tronson de drum comunal care poate primi bani şi prin primărie, nu trebuie să-l iau eu la judeţ. El vrea să se dea mare şi să-şi aroge merite pe care nu poate de niciun fel să le aibă”, susţine Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: