Morega: Ciurel crede că sperie lupul cu pielea oii

Complexul Energetic Oltenia l-a dat în judecată pe Dan Ilie Morega, preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice, după ce în luna decembrie acesta a criticat activitatea conducerii companiei. Obiectul dosarului deschis de CEO împotriva lui Morega constă în pretenţii, ceea ce înseamnă că fostului deputat i se vor cere daune pentru că a adus prejudicii de imagine companiei.

Dan Ilie Morega spune că va dovedi acuzaţiile aduse managerului Laurenţiu Ciurel chiar cu raportul Curţii de Conturi. „Voi cere instanţei să aştepte raportul Curţii de Conturi care se găseşte în control la CEO şi la sucursale prin care se vor constata o serie de nereguli. Ciurel mă acuză că am lovit în imaginea companiei, când de fapt eu am căutat să preîntâmpin situaţia dramatică în care a ajuns CEO. Ciurel este cel care a distrus imaginea companiei şi nicidecum Morega. Dacă eu am distrus imaginea CEO, din cauza mea sau a lui nu mai e listată compania la Bursă? A fost scoasă de la listare pentru situaţia financiară dramatică prin care trece. Ce preţ poate să aibă acţiunile când compania înregistrează pierderi?”, a declarat Morega.

Preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice intenţionează să prezinte instanţei mai multe declaraţii ale lui Ciurel. „Voi prezenta la instanţă falsul în declaraţii publice pe care l-a făcut Laurenţiu Ciurel. Înainte de campania electorală spunea că nu vor avea loc disponibilizări, însă acum chiar el a confirmat vreo 2000 de disponibilizări. Vorbea despre profitul CEO, când de faptul compania a înregistrat pierderi. Ciurel crede că sperie lupul cu pielea oii”, spune Morega. 

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: