Morega despre aleşii PNL: Incompetenţi, dezinteresaţi şi palavragii

Dan Ilie Morega, fostul lider al PNL Gorj, se declară total nemulţumit de modul în care merg lucrurile în partid şi de activitatea celor trei parlamentari liberali. În opinia lui, Dian Popescu este un incompetent care nu e în stare să-şi conducă afacerea, Ion Cupă este dezinteresat de problemele Gorjului, iar Tudor Barbu este un palavragiu care nu-şi vede bârna din ochi.

Morega crede că PNL Gorj este în cădere, chiar dacă partidul are acum trei parlamentari: Dian Popescu, Ion Cupă şi Tudor Barbu. „Este un trio care mai bine şi-ar da demisia. Cu ei sau fără ei, PNL este tot în cădere. M-am întâlnit cu doi membri ai Biroului Politic Judeţean şi mi-au spus că s-a ales praful de PNL Gorj, că nu mai sunt nici 20 de organizaţii viabile. La europarlamentare va fi un dezastru. Eu nu văd niciun fel de îmbunătăţire a activităţii Gorjului cu aceşti trei parlamentari”, a declarat Morega.

Fostul deputat PNL spune că cei trei parlamentari şi-ar putea împărţi localităţile din Colegiul 1 şi să ajute primarii fără să depună prea mult efort. „Sunt trei parlamentari numai pe Colegiul meu.  Să-şi împartă Colegiul în trei părţi şi din 18 localităţi să ia 6 localităţi fiecare şi să ocupe de ele, să se ocupe de finanţarea proiectelor pe care acestea le au, de problemele oamenilor, de crearea locurilor de muncă. Să vedem, face asta Tudor Barbu, acest palavragiu care la toate posturile de televiziune locale şi centrale are etichetă pentru toţi, dar nu-şi vede bârna din ochiul lui? Are curajul Dian Popescu să facă aşa ceva în condiţiile în care n-a făcut nimic în viaţa lui, iar acum este în executare silită cu toată averea pe care o are. Dacă nu poţi să conduce o firmă, cum poţi să conduci un partid sau să fii în Senatul României?”, se întreabă Morega. Despre Ion Cupă, Morega spune că este dezinteresat total de problemele judeţului. „Am avut mare încredere în Cupă, dar Cupă m-a dezamăgit. N-a promovat nici un fel de proiect de lege, i-am dat chiar eu două proiecte de legi, dar n-a făcut nimic. Nu am nici un fel de mulţumire că l-am susţinut pe Colegiul 1”, a menţionat Dan Ilie Morega. 

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: