Morega despre colaborarea cu Jianu: Vom realiza lucruri bune împreună!

Apele par să se fi liniştit la Motru, acolo unde primar este liberalul Gigel Jianu, care este nevoit să facă echipă cu social-democratul Cosmin Morega, ales viceprimar al municipiului. Morega, vizibil resemnat că a pierdut funcţia de primar, dar şi 50 de kg în ultimele luni, spune că este convins că va face echipă bună cu Gigel Jianu, chiar dacă până acum nu au prea avut timp să se sfătuiască. Morega a vorbit despre cum s-au derulat primele zile în fruntea municipiului Motru.

Reporter: Cum v-aţi acomodat la primărie?
Cosmin Morega: Eram acomodat cu această primărie, lucrând la Direcţia Publică şi având relaţii permanente cu instituţia, să zic că a fost un pic mai uşor pentru mine această intrare în primărie. Acum, activitatea este puţin mai diferită, mai amplă. Încă din primele zile am ţinut să merg pe şantier, mai exact în zona unde se reabilitează trotuarul şi intrările în bloc, în zona blocurilor 11-2. Verificăm prestarea de servicii atât pe salubrizare, cât şi pentru zonele verzi, activitatea care deja este în plină desfăşurare la ştrandul municipal Motru şi vedem ce mai este pe parcurs.

Rep.: Reuşiţi să faceţi echipă cu noul primar de la Motru?
C.M.: Sunt convins că vom reuşi. Din punctul meu de vedere nu se pune nici cea mai mică îndoială.

Rep.: Cum au fost primele zile împreună?
C.M.: Nu am prea avut timp să comunicăm atât de mult, deoarece dumnealui este chiar mai nou ca mine în această instituţie şi are multe de aflat, multe de văzut, multe de acomodat cu ele, personal de cunoscut şi n-a avut atât de mult timp dumnealui să avem atât de multe discuţii. Dar sunt convins că vom realiza lucruri bune împreună. Din punctul meu de vedere, nu există nici cea mai mică îndoială.

Rep.: Cine a rămas la cârmele Direcţiei Publice, odată cu plecarea dvs.?
C.M.: La Direcţia Publică, momentan, este domnul Nicu Lapteş, cel care îmi ţinea locul şi pe perioada în care îmi efectuam concediul de odihnă. Vom vedea ce va fi cu timpul. Dânsul era şef birou zone verzi.

Vizualizări: 573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: