Morega îi cere lui Călioiu să renunţe la managementul privat

Dan Ilie Morega, preşedintele Grupului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice, i-a cerut lui Ion Călinoiu să îşi asume eşecul managementul privat de la Spitalul Judeţean şi să renunţe la contractul cu firma Tetraedru. Morega a reacţionat după ce Tetraedru Consulting l-a propus pe controversatul Marius Sponoche director la spitalul din Târgu Jiu. Sponoche, la fel ca predecesoarea sa Nicoleta Manu, s-a remarcat la alte spitale prin management în defavoarea unităţilor, prin distrugerea laboratorului de analize medicale şi preluarea activităţii de laboratoare private, miză care a fost decospirată şi la Târgu Jiu.

Morega susţine că a fost contactat de mai mulţi medici, care i-au spus că nu înţeleg înverşunarea cu care Ion Călinoiu încearcă să distrugă spitalul judeţean. "Tetraedru era obligat să depună raport de activitate după primul an de activitate şi nu a făcut-o. De ce sunt ţinuţi în braţe? Chiar nu se găseşte în tot spitalul un medic cu capacităţi manageriale şi cinstit, care să preia conducerea? Să fim oameni serioşi, sunt atâţia oameni de calitate, unii au mai şi condus spitalul", a spus Morega.

Tetraedru are contrat pe 3 ani pentru asigurarea managementului la spitalul din Târgu Jiu, pentru care primeşte circa 11 mii de lei pe lună.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: