Morega, întrebat dacă s-a răsturnat carul cu proşti în Gorj

Dan Ilie Morega l-a interpelat pe noul ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare, căruia i-a adus la cunoştinţă faptul că în Gorj a fost cea mai proastă deszăpezire din ţară. Într-o declaraţie politică făcută anterior în parlament, Morega a susţinut că a fost interpelat de un bucureştean şi un argeşean, care l-au întrebat dacă „carul cu proşti de la Drumuri Naţionale s-a răsturnat în Gorj”.

 „Cumetria bate România" a fost titlul interpelării deputatului independent Dan Ilie Morega. Acesta a povestit în parlament cu se deplasa într-o noapte cu maşina sa 4x4, de la Târgu Jiu spre Bucureşti. Ninsese circa 15 centimetri. Morega i-a povestit ministrului, dar şi colegilor din parlament, că în Gorj, pe o porţiune de 40 de kilometri, a făcut o oră şi jumătate. Când a ieşit din Gorj, Morega s-a simţit în altă ţară. „După intrarea în judeţul Vâlcea, cu zăpada mult mai mare, şi până la Bucureşti parcă am intrat în altă ţară. Atât DN-urile din Vâlcea şi Argeş, cât şi A1 au fost curate şi se putea circula fără niciun fel de problemă”, susţine Morega.

Deputatul de Gorj susţine că a fost interpelat de un bucureştean şi un argeşean: „Apropo, având staţie pe autoturism, un bucureştean şi un argeşean m-au apelat, întrebându-mă dacă carul cu proşti de la Drumuri Naţionale s-a răsturnat în Gorj”.

Cumetria, bat-o vina!

Morega i-a comunicat noului ministru că de vină ar fi directorul Ion Dina de la Drumuri Naţionale, secţia Gorj. Iată cum descrie Morega această cumetrie: „Cumetria şi relaţiile neprincipiale ale unor colaboratori au condus la înlocuirea în mod abuziv a fostului şef al SDN Gorj, Leuştean Dumitru, care şi-a îndeplinit cu succes atribuţiile pe care le-a avut. Înlocuirea acestuia a fost efectuată de Directorul General al CNADNR Bucureşti, Drăghia Daniela, pentru refuzul nejustificat de a-l numi pe Maria Iulian, profesor de sport, şef district al DN 67 D Baia de Aramă. Acesta este lipsit de pregătire în domeniu şi are alte "calităţi" şi preocupări, mai puţin cele care-i revin în funcţia numită de actualul şef al secţiei SDN Gorj, Dina Ion. (Acţionarea pentru deszăpezire pe tronsonul de care răspunde: Tismana - Baia de Aramă - km. 36 Herculane - DN 67 D a fost total necorespunzătoare, după chipul şi asemănarea şefului său.) Numirea acestuia s-a realizat de Directorul General, Drăghia Daniela, la intervenţia şi relaţiile apropiate cu colaboratorul acesteia, Pişta Marius, nimeni altul decât cumnatul lui Ilie Iulian”.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: