Morega îşi schimbă site-ul

Deputatul Dan Morega, devenit independent de la începutul verii şi aflat acum în concediu, a decis să îşi schimbe conţinutul paginii de internet pe care o avea de câţiva ani la adresa morega.eu.

Fostul lider liberal îşi îndemna vizitatorii site-ului să voteze cu PNL, iar de-a lungul vremii aici au fost prezentate pe prima pagină fotografii pe care parlamentarul le avea cu liderii partidului în care a activat din 2004 până acum. Site-ul avea un vădit caracter liberal, deşi Morega îşi prezenta aici şi activitatea de profesor universitar, precum şi pe cea de manager sau economist, rubrici în cadrul cărora oricine vizita pagina de internet putea citi informaţii oferite direct de către deputat despre domeniile respective.

Caracterul „liberal” al site-ului nu mai era însă unul de actualitate, iar cum internetul este o modalitate modernă de comunicare, inclusiv cu alegătorii din mediul rural, Morega nu a omis aceste aspecte şi, de câteva zile, pagina de internet cu vechiul conţinut marcat de sigla PNL şi culorile galben şi albastru nu mai poate fi accesată. Site-ul este în reconstrucţie, deputatul având toată vara la dispoziţie pentru a-l reface „cărămidă cu cărămidă”, el nefiind singurul parlamentar de Gorj care foloseşte direct internetul pentru a transmite anumite mesaje sau luări de poziţie în anumite situaţii. Deputaţii PSD Victor Ponta şi Mugurel Surupăceanu sunt mari internauţi, cel din urmă anunţând la sfârşitul săptămânii trecute, pe propria pagină de internet că doreşte înfiinţarea unui Muzeu Naţional Constantin Brâncuşi la Târgu Jiu. Discuţiile pe acest subiect nu sunt noi, dar nouă este abordarea pe care deputatul o aduce pe blog, el propunând ca Ministerul Culturii să facă demersurile necesare pentru ca în oraşul marelui titan să fie reunite toate operele brâncuşiene care se mai află în România, ştiut fiind că, după ce artistul a fost negat de autorităţile comuniste, majoritatea capodoperelor sale au rămas în străinătate, unde milioane de turişti le vizitează anual.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: