Morega l-a ameninţat pe Vlaicu la telefon

Fostul liberal Dan Ilie Morega şi Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj, au început deja atacurile după ce s-a auzit că Morega s-ar duce la UNPR. Simţindu-şi scaunul în pericol, Vlaicu a spus că dacă va aveni Morega, foarte mulţi membri vor pleca. De altfel, fostul liberal nu a spus vreodată clar că va merge la noul partid.

Cuvinte dure adresează deputatul Dan Ilie Morega preşedintelui UNPR Gorj, Marius Vlaicu, după ce acesta a declarat că Morega este un trasesist politic şi că dacă va prelua conducerea partidului la nivel judeţean, atât el cât şi alţi membrii vor pleca.

Morega: Vlaicu nu a făcut nimic pentru Gorj

Deputatul, Dan Ilie Morega spune despre Marius Vlaicu, că este o nulitate, care nu a făcut nimic pentru judeţul Gorj. “Cine este Vlaicu ăsta? O fi vreo personalitate şi eu nu ştiu. Ştiu că nu a făcut nimic pentru gorjeni, atât. Un partid nu se formează  cu asemenea nulităţi“, a declarat, Dan Ilie Morega. Aceste declaraţii vin după ce Marius Vlaicu a spus că Morega este un traseist politic. Îîntre cei doi a avut loc şi o discuţie telefonică mai acidulată, datorată acesteor declaraţii. “Am vorbit cu domnul Morega la telefon, m-a ameninţat, dar îl voi lăsa în pace să vedem cum vor decurge lucrurile“, a declarat Marius Vlaicu. Dan Ilie Morega susţine în continuare că până în toamnă nu va lua nicio decizie. Aşteaptă să treacă aceste luni, până când lucrurile se vor cerne în partidele politice.

“Nu-l vom accepta pe Morega“

Din UNPR a anunţat că pleacă şi vicepreşedintele, Ion Voicu, fost PSD-ist. “Eu şi nici alţi colegi de-ai mei nu vom accepta ca domnul Morega să vină impus de la centru. Dacă se va întâmpla asta vom pleca. Nu vom mai face politică şi gata“, a declarat vicepreşedintele, Ion Voicu. Acelaşi lucru îl spune şi Dorin Pârcălăboiu, membru al Consiliului Naţional al UNPR.”Eu am plecat pe un program politic al lui Marius Vlaicu, sigur că voi fi alături de el. În aceste condiţii voi merge alături de Vlaicu“, a spus Pârcălăboiu.

Dan Ilie Morega a avut la nivel central discuţii despre venirea sa la UNPR Gorj  cu liderii formaţiunii politice, dar spune că hotărârea o va lua în tomană.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: