Morega, noi atacuri la adresa lui Ciurel

Fostul deputat a lansat, azi, noi atacuri la adresa subalternilor lui Laurenţiu Ciurel, criticând evaluările făcute în minerit şi energie. Morega le ţine apărarea liberalilor Cosmin Ceauşescu şi Alexandru Braia, demişi din funcţiile de directori ai carierelor de la Jilţ şi Peşteana.

„70% dintre directorii lui Ciurel n-au nimic în comun cu managementul. Ce evaluări au făcut ei?  A lui Cosmin Ceauşescu, care era un om excepţional, pe care l-au dat afară pentru că i-a majorat salariul soţiei lui Răuţ? Este inadmisibil să faci aşa ceva! Este inadmisibil să-l dai afară pe Braia care este un specialist recunoscut” tună şi fulgeră Dan Ilie Morega.

În opinia lui Morega, Marian Motocu este unul dintre cei mai buni specialişti în energie pe care l-ar fi văzut în locul lui Aurel Medinţu în fruntea Diviziei Energie a Complexului Oltenia. Şef peste minerit l-ar fi pus pe Tiberiu Trotea, fostul director general al Complexului Energetic Rovinari.

„Numai aşa ar fi fost un management de marcă. Nu se poate să faci evaluări în bătaie de joc şi să schimbi oameni pentru că au fost împotriva ta” declară preşedintele Institutului de Analiză şi Politici Publice.

Cât despre audierile pe bandă rulantă care au loc la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Morega zice că cei care au furat trebuie să răspundă în faţa organelor statului. Îl întreabă însă pe Laurenţiu Ciurel ce este mai grav, că-au dispărut 140 de mii de tone  de cărbune de la Işalniţa, ori că s-a autoaprins  peste un milion de tone de cărbune la Motru.

„Ar trebui să renunţe la chestiunile astea de vendete politice, de răzbunări! Ceilalţi n-au procedat de maniera asta cu Ciurel” spune fostul deputat.

detalii pe www.radioinfinit.ro


Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: