Morega nu exclude o guvernare PNL-PDL

Liderul PNL Gorj, deputatul Dan Ilie Morega, a declarat ieri că "nu exclude" varianta unui guvern PNL-PDL după alegerile prezidenţiale. Acesta afirmă că un astfel de guvern va avea la bază un program de scoatere a ţării din criză, el precizând şi că o alianţă PNL-PDL nu se va forma înaintea alegerilor prezidenţiale.

"Nu vom intra înainte de alegerile prezidenţiale la niciun fel de guvernare. Vom menţine această coaliţie, formată ad-hoc şi care doreşte stoparea derapajului de la democraţie, dar nu exclud ca după alegerile prezidenţiale să nu intre PNL-ul la guvernare chiar cu PDL-ul. Intrarea la guvernare nu se va face oricum, ci pe bază de competenţă a unor oameni care vor ocupa nişte portofolii", spune Morega.

Morega a mai formulat acuzaţii de "blat" la adresa PSD Gorj, susţinând că social-democraţii nu au curajul să iese la atac în această campanie electorală. Şeful PNL Gorj a spus că filiala judeţeană a PSD nu mai are conducere,deoarece Florin Cârciumaru sau Ion Călinoiu au fost înlocuiţi în această perioadă de Gheorghe Milosteanu sau purtătorul de cuvânt Ciprian Florescu.

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: