Morega: Nu voi sta deoparte

Dan Ilie Morega a declarat la Radio Infinit că nu va sta departe de politică pentru că mai are mult de spus. Le-a transmis însă liderilor PP-DD şi PC, Constantin Căruntu şi Ilie Petrescu, să stea liniştiţi, Cu toate acestea, Morega  veghează, spune deputatul.

Reveniţi pe scena politică? Când?

Este posibil, după ce-mi fac nişte investigaţii de sănătate şi medicii îmi spun că sunt sănătos şi nu am probleme deosebite că sănătos nu est nimeni mai ales după o vârstă. Nu voi sta deoparte pentru că mai am multe spus în politica gorjeană. Mai am multe de spus despre hoţii care fură fără noimă, dar cel mai important este că dacă stai pe margine nu poţi să ajuţi oamenii. Mă gândesc, după o lună două de zile. Dar la ora actuală vă declar cu responsabilitatea care mă caracterizează că nu am avut discuţii cu nimeni.

Nici cu Dan Diaconescu, Simona Dan?

Pe Simona Man nici nu o cunosc. Dar ştiţi cum e, de ce ti-e frică de aia nu scapi, dar eu îi spun domnului Căruntu să stea liniştit pentru că nu am avut nicio discuţie cu nimeni, vreau să-i spun dlui Petrescu, nu am avut nicio discuţie cu PC. Deci să stea liniştiţi, dar Morega veghează.

În două luni luaţi o decizie?

Un bun organizator rezolvă problemele locale şi cu organizaţiile şi cu candidaţii în trei luni cât un fraier într-un an. Am stat 3 luni la UNPR. L-am luat de la 1,2 l-am adus la 5,4. Să văd unde-l duc ceilalţi.

Domnul Căruntu spune că aveţi metode învechite de a face politică.

Metode învechite comparativ cu dl Căruntu. Eu din câte ştiu sunt un om corect, ştiu s lucrez în echipă şi nu umblu cu şmecherii şi tot felul de subterfugii să port minciunile dintr-o parte-n alta.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: