Morega ştie deja câţi aleşi locali va avea până la alegeri

Proaspăt instalat în fruntea filialei judeţene a UNPR, deputatul Dan Morega şi-a prezentat ieri intenţiile pe care le are în perioada următoare pentru a întări puterea organizaţiei. Între timp, Morega are în minte negocierea unui nou protocol cu PDL.

Ţinta o reprezintă, evident, USL, parlamentarul spunând că poate depăşi în scurt timp numărul de aleşi locali pe care i-a obţinut după alegerile din 2008 cu filiala judeţeană a PNL, pe care a condus-o până acum un an şi jumătate. „Doresc să ajung la 80 de consilieri locali, în condiţiile în care la PNL am avut 79. Acum am 43, iar restul cred că-i fac aşa, la pas. Am în vedere realizarea a 8-10 primari şi 9 viceprimari, toţi luaţi de la USL. Am plicul cu declaraţiile lor, dar nu sunt publice, sunt ţinute la loc secret”, afirma ieri deputatul în cabinetul pe care un hoţ i l-a spart toamna aceasta pentru a-i fura doua telefoane mobile.

Deputatul a explicat şi ce intenţii are în privinţa relaţiilor cu PDL, el spunând că doreşte un protocol local, care să nu fie însă unul politic. Morega a menţionat că îl apreciază pe liderul PDL Gorj, senatorul Ion Ruşeţ, cu care spune că se înţelege foarte bine şi cu care vrea să găsească o formulă pentru a promova în minerit şi energie cei mai buni specialişti, pentru a scăpa de criticile opoziţiei. Până să negocieze însă un nou protocol cu Ruşeţ, Morega ştie că la începutul lui decembrie îi va invita pe colegii săi la o Conferinţă Judeţeană, în cadrul căreia va prezenta un raport al activităţii pe care o va avea până în acel moment. Asta nu poate decât să însemne că, de acum încolo şi până după Moş Nicolae, deputatul va fi extrem de activ, inclusiv în creşterea numărului de angajamente luate de la aleşi ai USL şi păstrate „la secret”.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: