Morega vrea daune morale de la Ciurel

Conflictul dintre Dan Ilie Morega, preşedintele Institutului de Analiză, Investigaţii şi Politici Publice, şi Laurenţiu Ciurel, managerul Complexului Energetic Oltenia, ia amploare. După ce în urmă cu două zile conducerea CEO a transmis un comunicat de presă prin care anunţă că-l va acţiona în instanţă pe Morega din cauza acuzaţiilor aduse lui Ciurel şi Răuţ, ieri Morega a transmis şi el un comunicat de presă în care spune că abia aşteaptă procesul. Ba mai mult, Morega spune că îi va cere daune morale lui Ciurel.

Conducerea CEO susţine, printr-un comunicat de presă, că Dan Ilie Morega critică activitatea directorului general al companiei Laurenţiu Ciurel şi a directorului Ion Răuţ deoarece nu-i rezolvă unele solicitări, precum angajări sau numirea sa într-o funcţie de conducere. În comunicatul pus pe site-ul instituţiei, CE Oltenia susţine că îl va acţiona în judecată pe Dan Ilie Morega, dar şi presa care a preluat informaţii de la acesta.

La rândul său, Morega a transmis ieri un comunicat de presă prin care îşi exprimă dreptul la replică. „Nu am apelat la acest individ niciodată pentru nici un fel de ajutor. Nu numai eu, ci alţi oameni de bună-credinţă au fost afectaţi, iar mass-media a publicat în repetate rânduri că este pus pe distrugerea CEO sub oblăduirea partidului-stat PSD. Comunicatul acestuia pus pe site-ul CEO este încă o dovadă în plus că el tratează compania de stat ca pe propria feudă, lipsindu-i bunul simţ şi curajul de a semna personal comunicatul, mascându-l prin trecerea denumirii de Directoratul CE Oltenia”, se arată în comunicatul lui Morega. Acesta se întreabă de ce este ameninţat cu darea în judecată la aproape doi ani de când tot trage atenţia asupra ilegalităţilor din CE Oltenia. În comunicatul său, Morega vine cu dovezi pentru fiecare acuzaţie în parte adusă conducerii CEO. Ba mai mult, spune că îi cere daune morale lui Ciurel. „Abia aştept să ne vedem în instanţă pentru proba verităţii şi îţi voi cere şi daune, când eu ar trebui, de fapt să te dau pe tine în judecată”, se arată în încheierea comunicatului lui Dan Ilie Morega, mesajul fiind pentru directorul Ciurel.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: