Moş Crăciun primeşte şi anul acesta scrisori pe adresa PDL Gorj

PDL Gorj organizează şi în acest an spectacolul "Scrisoare către Moş Crăciun", spectacol în cadrul căruia sunt oferite diferite premii copiilor care îi scriu Moşului pe adresa din Târgu Jiu a democrat-liberalilor. Spectacolul a ajuns la a cincea ediţie şi, de fiecare dată, până acum, a stârnit interesul a sute de copii din judeţ, scrisorile primite la sediul PDL Gorj fiind citite de reprezentantele organizaţiei de femei.

Copiii i-au cerut Moşului în anii trecuţi cadouri simple, de la banane sau dulciuri, până la telefoane dintre cele mai complicate sau păpuşi dintre cele mai scumpe. Scrisorile de anul acesta pot fi trimise pe adresa PDL Gorj până pe 21 decembrie şi trebuie să conţină adresa expeditorului şi un număr de telefon. Cea mai bună scrisoare va fi premiată cu 1000 de lei, iar următoarele două vor fi recompensate cu câte 700 şi, respectiv, 500 de lei, la care se adaugă multe alte premii speciale.

"Am văzut foarte mulţi copii fericiţi la fiecare spectacol, am descoperit poveşti de viaţă incredibile şi am reuşit în toţi aceşti ani să îi ajutăm pe cei mici să creadă în continuare în bunătatea lui Moş Crăciun. Sunt convinsă că şi anul acesta copii vor fi interesaţi să-i scrie Moşului pe adresa PDL Gorj, respectiv, Calea Victoriei numărul 1. Aşteptăm scrisorile lor şi îi asigurăm pe toţi că toate vor fi citite atent, indiferent că provin de la copii din Târgu Jiu sau din cine ştie ce comună a judeţului. Am avut de fiecare dată participanţi din aproape toate comunele judeţului şi lucrul acesta este o bucurie sufletească inclusiv pentru noi. Aşteptăm aşadar scrisorile celor mici până pe 21 decembrie, iar apoi ne vom vedea cu toţii la spectacolul de la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu", a declarat şefa organizaţiei de femei a PDL Gorj, Maria Moţa.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: