Mosor şi Avram au jurat pe Biblia lui Belgher

Aleşii locali de la Alimpeşti au îngropat securea războiului. Cel puţin asta au demonstrat în sedinţa de ieri, de constituire a Consiliului Local şi de învestire a primarului, când au lipsit scandalurile de altă dată. A fost ales şi viceprimar cu unanimitate de voturi, în persoana Gabrielei Avram din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu.

Consilierul Leonida Belgher, preşedintele de şedinţă, a vrut să aducă Biblia lui pe care a luat-o de le mănăstire pentru depunerea jurământului. „Eu aş vrea să folosim la depunerea jurământului, Biblia mea, pentru că o am de la mănăstire şi e sfinţită. Nu aş vrea să folosim acea Biblie de la Primăria aşa cum s-a întâmplat şi până acum şi a fost încălcat jurământul”, a spus Belgher.

Şi Elena Mosor a depus jurământul în faţa consilierilor locali, iar Gabriela Avram, din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu, va ocupa funcţia de viceprimar. Cele două femei care conduc primăria Alimpeşti, Elena Mosor şi Gabriela Avram, susţin că vor avea o relaţie bună şi vor face multe lucruri pentru comunitate.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: