Moţa şi Militaru se bat pe Moş Crăciun

Democrat-liberalii organizează şi iarna aceasta Gala „Scrisoare către Moş Crăciun”, gală care a devenit deja tradiţie în istoria organizaţiei, numai că, acum, între portocalii s-au stârnit pasiuni demne de o cauză mai nobilă. Deputatul Severus Militaru a decis să organizeze propria gală în colegiul său, la Motru, luând, într-un fel, faţa organizaţiei judeţene. Şefa organizaţiei de femei, Maria Moţa, se declară uimită de iniţiativa colegului său parlamentar, aceasta spunând că Militaru ar fi putut să anunţe măcar în filială că are de gând să adune la Motru o parte din scrisorile Moşului.

Gala „Scrisoare către Moş Crăciun” va fi organizată până la urmă şi la Târgu Jiu în sala Teatrului Dramatic. Scrisorile pentru Moş Crăciun vor putea fi trimise pe parcursul următoarelor două săptămâni la sediul PDL Gorj, Maria Moţa şi colegele sale din organizaţia de femei urmând să fie şi anul acesta spiriduşii care îl ajută cu lecţia pe Moş, aşa cum va face la Motru şi deputatul Militaru.

Militaru: Le-m spus în CODA de intenţia mea

Cu toate acestea, Moţa se declară nemulţumită de faptul că trebuie să împartă scrisorile cu Militaru.

„Îl felicit pentru că a luat iniţiativa de a organiza şi la Motru o astfel de gală, consider că este foarte bine pentru copii de acolo, dar în spiritul Crăciunului şi a bunei înţelegeri dintre noi apreciez că ar fi fost mult mai bine dacă dumnealui menţiona că o asemenea gală se va organiza şi la Târgu Jiu. Ştia că se va continua tradiţia pe care am început-o acum câţiva ani şi chiar am rămas un pic uimită când am văzut că este promovată manifestarea de la Motru fără a se menţiona nimic de iniţiativa organizaţiei judeţene. E bine însă că vor fi mai multe posibilităţi pentru copii de a-i scrie lui Moş Crăciun”, spune Maria Moţa.

Militaru a spus că la vremea respectivă nici nu se decisese dacă la Târgu-Jiu va mai fi organizată acţiunea. „Nici nu ştiam dacă se mai face la Târgu-Jiu sau nu. Nu se hotărâse. Cât despre promovare cred că o poate face şi Târgu-Jiul“, a încheiat Militaru.

 „În cadrul ultimei şedinţe CODA am luat cuvântul şi le-a spus despre intenţia mea de a organiza la Motru această acţiune, pentru copiii din colegiul meu. Le-am spus că nu am nevoie de nimic pentru că sunt pregătit, dar voiam să le spun şi lor pentru că era brandul organizaţiei judeţene. Şi au fost de acord. Şi era şi doamna Moţa de faţă“, a explicat acesta.

Vizualizări: 227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: