Motivul pentru care Policlinica a avut încasări record

Încasări record la Policlinica Spitalului Judeţean din Târgu Jiu. Asta după ce mii de absolvenţi de liceu au venit să-şi întocmească fişele medicale necesare pentru înscrierea la şcoala de poliţie, jandarmi sau pompieri. Şi în această lună, conducerea speră să scoată un profit bun datorită absolvenţilor care doresc să urmeze studii superioare şi au nevoie de adeverinţe.

Fişele medicale pentru angajarea din sursă externă la Poliţie, Jandarmi sau Pompieri au adus bani frumoşi la Policlinică. Peste 150.000 de lei a încasat unitatea spitalicească într-o singură lună. ”Am avut acum un boom din punct de vedere al încasărilor cu cei care s-au înscris la şcolile de poliţie, de jandarmi, în orice caz, pe lunile astea, Policlinica a mers la 150.000 de lei, bani cash încasaţi în fiecare lună”, a spus Vasile Stănculete, medic coordonator Policlinică.
Conducerea policlinicii se aşteaptă ca şi în următoarele două luni să facă bani frumoşi pentru că au început înscrierile la facultate. ”Acum se pare că avem cu studenţii perioada în care se fac înscrierile la facultate, iarăși vom avea un boom, dar în orice caz, după aprecierea mea nu va fi așa de mare. Ne vom apropia undeva de 100.000 de lei încasări în fiecare lună”, a mai spus Vasile Stănculete, medic coordonator Policlinică.
Banii nu se obţin numai din întocmirea fişelor medicale, ci și din eliberarea atestatelor pentru şoferii profesionişti. Banii încasaţi vor intra în bugetul unității medicale şi vor fi reinvestiţi.

Vizualizări: 272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: