Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Motru: Au furat trei calorifere

Două persoane au fost prinse de polițiștii locali din Motru, după ce au furat trei calorifere din fontă. "În urma unor informații primite la sediul Politiei Locale, echipajul mobil a identificat în zona căminelor de nefamiliști din localitate 2 persoane care sustrăseseră dintr-o clădire apartinând unei societăți comerciale un număr de 3 calorifere din fontă", a transmis Poliția Locală Motru.

În momentul în care cele două persoane intenționau să părăsească locul faptei cu un autoturism, au fost interceptate de politiștii locali și conduse la sediul Politiei Locale Motru.

Ceie două persoane au fost predate organelor de poliție pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale, a transmis șeful Poliției Locale Motru, Marin Paul Constantin.

Vizualizări: 3,556

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: