Mugurel Surupăceanu: Probabil voi reveni în politică, dar nu la PSD

Mugurel Surupăceanu, fostul deputat PSD, găsit nevinovat în dosarul “Buldotancul”, a declarat pentru Radio Infinit că va reveni în politică, dar nu în PSD. Surupăceanu mai spune că va face dezvăluiri la momentul potrivit. Fostul deputat PSD mai spune că a primit mai multe oferte de la partide politice, dar a refuzat. Deocamdată nu a hotărât când va reveni pe scena politică.

Reporter: Mai sunteţi membru PSD?

Mugurel Surupăceanu: Nu mai sunt membru PSD din anul 2012, am demisionat prima din PSD şi ca urmare a demisiei din PSD am depus şi mandatul de parlamentar. Am demisionat şi din Parlament pentru că aşa mi s-a părut corect. Eu am obţinut mandatul ca şi membru PSD, ajutat de partid, şi în momentul în care am plecat din partid mi s-a părut corect să înapoiez mandatul, să nu-l păstrez pentru mine personal întrucât partidul m-a ajutat să ajung parlamentar.

Rep.: V-aţi făcut planuri de a reveni în politică după ce aţi fost achitat în dosarul „Buldotancul”?

M.S.: Nu am luat nici o decizie, dar este posibil orice. Chiar dacă voi reveni în politică nu voi candida la alegerile din 2016. Nu doresc să candidez la Parlament, iar la alegerile locale nu am candidat niciodată. Proiectul meu, viziunea mea, pe viitor se referă la cu totul altceva, nicidecum la a repeta activitatea pe care am avut-o, de-a relua activitatea de parlamentar. Nu exclud 100% nici o posibilitate, e posibil orice, dar aşa cum văd eu lucrurile acum nu aş dori să mă mai implic într-o viitoare activitate de parlamentar.

Rep.: Luaţi în calcul varianta de a reveni în Partidul Social Democrat?

M.S.: Puţin probabil. Nu mă pot dezvălui acum, sunt motive bine întemeiate pe care o să le dezvolt în momentul în care voi reveni în politică. Deocamdată nu am luat decizia când voi reveni în politică. Probabil, voi reveni dar încă nu am luat nici o decizie.

Rep.: Până în prezent aţi primit oferte de la alte partide pentru a activa politic?

M.S.: Da, oferte au fost de când am demisionat din Parlament de la mai multe partide politice, dar nu am răspuns la nici una. Nu pot dezvălui despre ce partide e vorba de moment ce nu sunt implicat politic şi nu am decis când voi reveni în politică. Nu pot să mă apuc să dezvălui discuţii private care au avut loc cu reprezentanţi de frunte ai unor partide politice. Chiar şi după achitare, după data de 24 februarie, am fost sunat, mi s-au propus variante, dar le-am declinat. Le-am spus că le mulţumesc, că nu am luat nici o decizie.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: