Murgan e răcit, dar nu are gripă porcină

Gripa porcină sperie tot mai mult lumea fotbalului şi o simplă răceală face acum ca jucătorii să nu mai fie primiţi la antrenamente. Deşi nu prezenta simptomele gripei noi, Mădălin Murgan a fost ieri trimis acasă de la antrenament, după ce a acuzat unele probleme medicale prezentând simptomele unei viroze. Medicul echipei gorjene, Ion Şerban, împreună cu antrenorul Liviu Ciobotariu, au decis că e mai bine ca jucătorul să fie izolat de grup până se va stabili exact ce problemă medicală are.

Infirmeria de la Pandurii mai are de ieri încă un pacient, pe lângă cei doi care deja nu se mai antrenează de la meciul cu Gloria Bistriţa. Raskovic aleargă uşor dar are zece zile de repaos iar Dedu va fi nevoit să facă o operaţie pentru dislocarea frecventă a umărului. De ieri nu mai are voie la antrenamente nici Mădălin Murgan care acuză unele simptome de răceală, medicul Ion Şerban precizând că are nevoie de 2-3 zile de repaos.

Mădălin Murgan, trimis acasă de la antrenamente

Medicul echipei Pandurii Ion Şerban, a declarat ieri că nu are probleme deosebite la echipă, pe lângă cei doi accidentaţi existând doar un alt jucător care acuză o stare de răceală care nu e foarte gravă. Este vorba de Mădălin Murgan, mijlocaşul fiind ieri trimis acasă de la antrenamente. „Deocamdată există în lot la Pandurii un singur jucător care are probleme cu răceala, e doar puţin răcit, este vorba de Murgan pe care l-am şi izolat de restul echipei şi l-am trimis la domiciliu. Eu sper că nu va pune probleme deosebite, nici de gripă sezonieră şi nici de gripă porcină”, a explicat medicul echipei care i-a recomandat jucătorului să stea acasă trei zile pentru a vedea cum va evolua boala.

Jucătorul vrea să revină de azi la antrenamente

Mădălin Murgan se află tot la Târgu Jiu, unde este cazat la hotel, şi spune că nu are probleme de sănătate deosebite, fiind doar puţin răcit. „Nu am nimic grav, doar sunt răcit puţin. Sunt simptome normale de gripă dar cred că au şi trecut după medicamentele luate azi. De mâine eu vreau mă duc la antrenamente pentru că nu mai am probleme” a explicat jucătorul care a lipsit de la antrenamente pentru că aşa i-a recomandat medicul echipei. Şi antrenorul Liviu Ciobotariu a confirmat faptul că jucătorul se simte bine: „Mădălin Murgan este bine, dar e puţin răcit şi am luat împreună cu medicul echipei hotărârea să meargă acasă. În funcţie de starea lui de sănătate o să luăm o decizie referitoare la ce va face zilele următoare”. Murgan a lipsit doar o singură zi de la pregătire şi dacă se va simţi mai bine va reveni în zilele următoare la pregătire pentru a putea fi în lot la meciul cu Poli Iaşi, el fiind absent la meciul cu Gloria Bistriţa pentru că acumulase patru cartonaşe galbene.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: