Nemulţumiri în urma sondajelor liberalilor

Conservatorii, peremiştii şi chiar unii pesedişti nu cred în sondajele făcute de PNL Gorj. Cei mai supăraţi sunt conservatorii, care au fost sondaţi separat, iar procentul nu-i ajută deloc. Reprezentanţii partidului spun că rezultatele au fost trucate, procentul de 1,4 % nefiind unul real. Acelaşi lucru îl cred şi peremiştii, care au găsit şi rolul lui Claudiu Săftoiu la Gorj: să măsluiască sondaje. Cel mai supărat este totuşi pesedistul Gheorghe Porumbel care spune că Dian Popescu nu există.

Sondarea separată a PC-ului a fost semnul clar pentru aceştia. “Sondarea separată a demonstrat încă o dată că liberalii de la Gorj nu ne recunosc, ceea ce nu se întâmplă la nivel central. Nu ştiu care a fost scopul lor de ne-au scos cu un procent de 1,4%. Sunt convins că sondajul este eronat şi le vom demonstra că vom lua cel puţin 10%”, a declarat Marius Borcan, vicepreşedintele PC Gorj. Supărarea conservatorilor este cu atât mai mare cu cât şansele reprezentanţilor acestui partid pentru primării au scăzut. Viceprimarii PC se aşteptau să fie sondaţi de către liberalii. Într-o astfel de situaţie se află şi Gheorghe Milea, viceprimarul comunei Glogova. “Nu găsesc o logică a faptului că am fost sondaţi separat de USL. Probabil au aranjat ca Partidul Conservator să nu aibă nici o primărie”, a declarat Gheorghe Milea. Viceprimarul spune că nu-l cunoaşte pe Cristian Nicolcioiu, candidatul PNL la Primăria Glogova. “Nu ştiu cine este. N-am auzit de el decât atunci când a fost scos din cutie. Nu cred că îl cunoaşte cineva din comună pe Cristian Nicolcioiu. Am auzit că ar fi ginerele cuiva de pe aici. Indiferent de intenţia liberalilor, eu voi candida la Primăria Glogova”, a mai precizat Milea.

Porumbel: Dian Popescu nu există

Gheorghe Porumbel este decis să candideze independent în condiţiile în care, după cum spune acesta, deşi a ieşit primul în toate sondajele, inclusiv în cel al PNL, nu a primit girul partidului. Porumbel este decis să nu mai discute despre Dian Popescu, „un om care nu există“.

„M-am hotărât să nu mai discut despre Dian Popescu pentru că nu există acest om aşa cum nu există nici sondajele partidului cu care cu mândrie îl conduce în Gorj. Am spus clar, orice sondaj în care nu in pe primul loc înseamnă că e trucat“, a menţionat Porumbel.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: