Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Nereguli în service-urile auto şi în staţiile ITP

Echipele Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Gorj au desfăşurat acţiuni de verificare a service-urilor auto şi a staţiilor de inspecţie tehnică periodică. Astfel, au fost verificaţi 23 de operatori economici din Târgu Jiu, Novaci, Rovinari şi Motru.

Comisarii de la Protecţia Consumatorului au avut în vedere următoarele aspecte:  existenţa contractelor de franciză încheiate cu R.A.R., perioada de valabilitate a autorizaţiilor tehnice R.A.R., existenţa si încadrarea în perioada de valabilitate a buletinelor de verificare metrologică pentru echipamentele utilizate la prestarea serviciului de I.T.P., existenţa şi valabilitatea certificatelor de atestare RAR  a persoanelor care efectuează ITP, indicarea preţurilor/tarifelor în mod vizibil şi într-o formă neechivocă, uşor de citit, respectarea condiţiilor prescrise sau declarate, precum şi clauzele prevăzute în contracte şi asumarea perioadei de garanţie pentru prestarea serviciilor.

Potrivit reprezentanţilor CJPC Gorj, controlul a scos în evidenţă următoarele neconformităţi relevante: neindicarea preţurilor/tarifelor în mod vizibil şi într-o formă neechivocă, uşor de citit, nerespectarea termenelor de reparaţii şi neinformarea asupra serviciilor/operaţiunilor efectuate. În urma constatărilor efectuate au fost încheiate un număr de 10 procese verbale de constatare a contravenţiei, valoarea amenzilor aplicate fiind în cuantum de 17.000 lei.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: