Nicolae Daviţoiu, singurul candidat pentru PD-L Târgu Jiu?!

Alegerile la PDL Târgu-Jiu au fost stabilite pentru data de 6 martie, la ora 11, după ce iniţial fuseseră programate pentru 5 martie, dar din pricina Consiliului de Coordonare de la nivel central nu s-au putut ţine. Surse din cadrul Partidului Democrat Liberal dau ca sigură candidatura lui Nicolae Daviţoiu pentru şefia filialei municipale a partidului! Un alt nume vehiculat pentru PD-L  Târgu Jiu este cel al lui Dan Vâlceanu, care a spus însă că nu va candida.

Democrat Liberalul Dan Vâlceanu a lămurit lucrurile în privinţa candidaturii sale pentru şefia PD-L Târgu Jiu. Acesta a declarat că nu va candida. “M-am hotărât să nu candidez. Deocamdată atât pot să vă spun”, a spus Dan Vâlceanu.

Trebuie să vorbească înainte cu Ruşeţ

Consilierul local Nicolae Daviţoiu a declarat că va anunţa astăzi dacă va candida sau nu, surse din cadrul partidului spun însă că decizia a fost deja luată, iar în urma discuţiilor cu preşedintele Ion Ruşeţ au luat hotărârea de a candida. „Nu m-am hotărât dacă voi candida, trebuie să mai am o discuţie cu preşedintele partidului şi vă voi comunica“, a declarat Nicolae Daviţoiu. Întrebat dacă în cazul în care îşi va depune candidatura pentru şefia municipiului îşi va asuma si primăria Târgu Jiu, Daviţoiu a spus că deocamdată nu vorbeşte de acest lucru.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: