Niculescu: Ruşeţ nu vrea să recunoască eşecul

Marian Niculescu, directorul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Gorj, a fost propus spre excludere din Partidul Democrat Liberal (PDL) pentru că i-ar fi făcut campanie primarului Florin Cârciumaru. Niculescu recunoaște că a avut o întâlnire pur întâmplătoare cu primarul care se afla în campanie pe strada pe care locuiește, declarând că PDL-ul încearcă să găsească vinovați acolo unde nu sunt și îl îndeamnă pe Ion Rușeț să fie responsabil și să-și asume eșecul.

Marian Niculescu nu se teme de o eventuală excludere din PDL. Acesta a declarat ieri că excluderea sa este o falsă problemă și că de fapt se caută responsabili pentru rezultatul dezastruos obținut de partid la alegerile din 10 iunie. ”Nu mă deranjează excluderea dacă gândesc atât de josnic. Este o falsă problemă, domnul președinte nu vrea să recunoască eșecul, este mai mult decât evident că el e responsabil, nu poți da vina pe subalterni pentru rezultatele organizației mai ales când tu ai fost cel care a coordonat activitatea. Pe primarul Cârciumaru nu putea să-l bată nimeni la el acasă, asta era clar”, a declarat Niculescu, șeful SJA Gorj.

Niculescu a declarat că dacă va fi exclus din PDL își va păstra pentru o vreme neutralitatea dat fiind faptul că niciun alt partid nu i-a făcut propuneri. ”Nu mi-a propus nimeni să trec la o altă formațiune politică. M-am gândit că dacă mă exclud să-mi păstrez neutralitatea pentru că oricum eu nu m-am implicat în campania niciunui partid. Mi s-a părut de bun simț să respect ordinul dat de primul ministru Victor Ponta”, a declarat Marian Niculescu, directorul SJA Gorj. Cu toate acestea, Niculescu a mai spus că ar fi dispus să aibă o discuţie cu USL. 

ÎNTÂLNIRE

Directorul SJA Gorj a povestit și în ce condiții a avut loc întâlnirea dintre el și primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru. ”Eu locuiesc pe Calea București și dumnealui era în campanie pe la mine pe la poartă. Ce era să fac, să dau bir cu fugiții, să mă ascund. Am stat de vorbă, asta nu înseamnă că i-am făcut campanie. Cu sau fără ajutorul meu, primarul Cârciumaru are suficiente pârghii cât să fi ieșit primar”, a declarat Marian Niculescu.

Pot să mă excludă. Nu există demnitatea în România ca cineva să-şi dea demisia după un aşa eşec. Este evident că Ion Ruşeţ ar trebui să-şi dea demisia, a ieşit pe locul 36 pe ţară. Este nedemn să dai vina pe alţii

Marian Niculescu

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: