Noi acuzaţii la adresa fostului primar din Drăguţeşti

O companie de telefonie fixă avea contract cu primăria Drăguţeşti încă din 1999 pentru asigurarea spaţiului în care funcţiona centrala telefonică, contract pierdut cu câteva luni înainte ca Vasile Moşoiu să plece de la primărie. Fostul primar Ion Modroiu spune că primăria încasa 15.000 de lei anual pentru a găzdui centrala telefonică, iar acum banii ajung în buzunarul unui privat. Moşoiu nu a răspuns la telefon pentru a comenta noile acuzaţii.

Acuzaţii noi aduse la adresa fostului primar al comunei Drăguţeşti, Vasile Moşoiu. Ion Modroiu, fost consilier local din partea PNL, îl acuză pe fostul primar că a obligat o companie de telefonie fixă să-şi mute centrala telefonică de pe terenul primăriei pe un teren care îi aparţine, însuşindu-şi în acest fel un contract de aproape 15.000 lei anual. ”Centrala telefonică funcţiona în fosta clădire a primăriei, o clădire veche, fără utilitate. Primarul Moşoiu, chipurile că vrea să extindă clădirea pe verticală, a contractat o firmă de apartament din Târgu Jiu care a dărâmat acoperişul clădirii şi a început să plouă în ea. Firma s-a retras între timp de acolo pentru că nu au mai avut bani şi de aici scopul a fost nu să facă ceva util pentru comună, ci a fost să-i oblige pe cei cu telefonia să mute centrala pe terenul lui, să-şi însuşească el contractul. Decât să intre banii în primărie mai bine să intre la el în buzunar. Primăria a pierdut efectiv nişte venituri lunare”, a spus Ion Modroiu, fost consilier local PNL.

Modroiu zice că fosta clădire a primăriei nu poate avea altă destinaţie şi că proiectul de extindere a fost doar un pretext pentru ca fostul primar să pună mâna pe nişte bani. ”Jocul l-a pregătit dinainte. În clădirea veche a primăriei funcţiona un dispensar comunal şi jumătate era ocupat de centrala telefonică, cu tot echipamentul. Desfăcând acoperişul a început să plouă în centrală şi compania a fost nevoită să facă ceva. El a vrut să extindă clădirea respectivă pe verticală, clădirea respectivă nu are nicio utilitate, nu poţi să faci nimic acolo, clădirea e veche, nu are fundaţie bună dar el a vrut să bage 400.000 lei acolo şi a început cu acoperişul. Centrala telefonică e din 1999 la Drăguţeşti, când s-a introdus telefonia în comuna Drăguţeşti”, a spus Ion Modroiu, fost consilier local. Fostul primar al comunei Drăguţeşti, Vasile Moşoiu, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere cu privire la acest subiect.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: