Noi angajări la Primăria Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu face angajări peste angajări în această perioadă. Cele mai recente posturi scoase la concurs de municipalitate sunt de inspector grad profesional principal pentru Compartimentul Relaţii cu Presa, inspector grad profesional superior pentru Compartimentul Investiţii (2 posturi) şi inspector grad profesional superior necesar pe Compartimentul Gospodărie Comunală şi Managementul Calităţii.

Judecând după concursurile organizate în ultima perioadă, bătălia se anunţă una destul de crâncenă pentru noile posturi vacante pentru care primăria Târgu Jiu face recrutări. În această perioadă se depun dosarele de înscriere pentru cei care doresc unul dintre cele patru posturi. Concursul va avea loc în data de 16 iunie, atunci când se va desfăşura proba scrisă, respectiv 18 iunie, când va avea loc interviul. Condiţiile pentru participare la selecţie sunt aproximativ aceleaşi pentru toate posturile. Pentru postul de inspector grad profesional principal pe Compartimentul Relaţii cu Presa se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul ştiinţe juridice şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 5 ani. Pentru posturile de inspector grad profesional superior pentru Compartimentul Investiţii şi inspector grad profesional superior necesar pe Compartimentul Gospodărie Comunală şi Managementul Calităţii se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul tehnic şi vechime în specialitatea studiilor de minimum 9 ani.

Ce primării mai fac angajări

Şi primăria oraşului Turceni face angajări în această perioadă. Organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie vacante de inspector, clasa I, gradul profesional debutant şi referent, clasa III, gradul profesional superior pentru Compartimentului Asistenţă şi Protecţie Socială şi Autoritate Tutelară. 6 iunie este termenul limită pentru depunerea dosarelor iar în data de 18 iunie va avea loc proba scrisă, urmând ca în 20 iunie să aibă loc şi proba interviului.

Totodată, primăriile Cruşeţ şi Slivileşti angajează câte un inspector asistent, recrutarea având loc în data de 16 iunie. 

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: