Noi dezvăluiri în cazul omorului minerului Ceapă din Bâlteni

Minorul suspectat de uciderea unui miner din Bâlteni în toamna anului trecut a fost apărat de tatăl său, care a declarat în faţa unei instanţe de judecată că, înainte de a muri, victima era în stare de ebrietate pe mijlocul drumului european 79. Ion Ardeleanu a depus mărturie pentru fiul său de 16 ani, băiatul fiind reţinut încă din luna septembrie alături de un prieten de-al său, Cristian Nicolae Păsărin, fiind acuzaţi de uciderea lui Ion Ceapă. Trupul bărbatului a fost găsit la mai multe zile de la producerea decesului într-un cămin de vizitare a conductei de apă ce trece prin localitate.

Ion Ardeleanu a declarat în faţa magistraţilor că în seara producerii crimei el l-a văzut pe Ceapă în stare de ebrietate în faţa unui tir care era să îl calce. Bărbatul a mai precizat şi că fiul său este extrem de cuminte şi emotiv, el fiind convins că în cazul în care minorul ar avea vreo vină în acest caz ar fi doar pentru că s-ar fi putut pierde cu firea. Tatăl lui Robert Ardeleanu a recunoscut pe parcursul audierilor că atunci când a plecat la lucru spre Rovinari nu a  verificat dacă fiul său era în cameră sau era plecat la o cârciumă din sat, aşa cum susţin anchetatorii.

La audierile de ieri a răspuns întrebărilor şi o angajată a Apelor Române, care a observat în căminul de vizitare a conductei de apă "ceva" ce semăna cu un cadavru, femeia fiind convinsă că sunt haine şi resturi aruncate la întâmplare acolo. Ea a mers la proprietara gospodăriei în care se afla căminul de vizitare ca să-i spună să cureţe căminul, însă aici l-a găsit doar pe unul dintre băieţii femeii. Proprietara s-a luat şi ea cu treabă şi de abia peste câteva zile s-a uitat în căminul respectiv, aşa descoperindu-l pe Ceapă mort acolo. În tot acest timp bărbatul era dat dispărut, iar poliţiştii şi rudele îl căutau, nimeni neştiind unde se află acesta.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: