Noi disponibilizări în zona Motru

Societatea Olservmin continuă concedierile. Alţi 17 angajaţi au rămas fără locuri de muncă începând cu această lună. Disponibilizările au fost comunicate de conducerea societăţii la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj.

După ce în luna ianuarie a disponibilizat colectiv 58 de persoane, acum societatea Olservmin a trecut la concedieri individuale. Începând cu luna aceasta alte câteva  persoane din cadrul societăţii au fost disponibilizate. Lista cu personalul disponibilizat a fost transmisă reprezentanţilor AJOFM Gorj. “Am primit o adresă de înştiinţare de la societatea Olservmin, prin care ni se comunică disponibilizări individuale a 17 persoane începând cu data de şase martie. Angajaţii în cauză au domiciliul în zona Motru”, a declarat Romeo Chiriac, director AJOFM Gorj. Societatea Olservmin este prestatoare de Servicii la Complexul Energetic Oltenia (CEO).

O altă societatea la care se anunţau disponibilizări în această perioadă este societatea Hidroserv. Reprezentanţii AJOFM Gorj susţin că nu au primit deocamdată nicio notificare în acest sens.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: